Wintertrail per DAF door Giethoorn
– Ontvangst met koffie/thee en gebak bij Smit Giethoorn
– Dafjestour met picknickmand. Pauzeis optioneel
– Invullen van een vragenlijst en het onderweg een behendigheidsproef
– Uitreiking van de DAFbokaal
– Heerlijk stamppottenbuffet in ons restaurant

€ 59,95 p.p.


50 jaar terug in de tijd. Een ronkend motortje, kleine bandjes en een dun stuurtje. Waar doet `t u aan denken? Aan een Dafje natuurlijk! Een verrassend dagje uit met Hollandse Dafjes uit de jaren ’60 en ’70. U kunt nu zelf met uw collega’s, vrienden of familie een eigen oldtimer tourrit rijden. Uw uitje wordt een leuk feest met een parade van de enige echte oud-Hollandse personenauto; de Daffodil afkomstig uit de jaren 1958 tot 1974. Een stoet met pientere pookjes uitgeruste Variomatics staan pronkend op u te wachten. Met een kleurrijk lint slimme automaatjes gaat u op avontuur! Een fascinerend gebeuren met uw genodigden door het prachtige Hollandse landschap, rijdend met de enige echt vaderlandse oldtimer: de Daffodil.

Dafje-Touren

Tijdens de tour krijgt u diverse vragen te beantwoorden en moet u een behendigheidsproef uitvoeren. Voor onderweg krijgt u een picknickmandje met diverse versnaperingen mee. Wie wint de Dafbokaal?

PROGRAMMAVOORBEELD
14:00 uur aankomst Smit Giethoorn, ontvangst met koffie/thee en gebak.
14:30 uur aanvang Dafjestour (eventueel kunnen we nog een tussenstop organiseren) U krijgt ook een picknickmandje mee met een consumptie, chips, appel en lolly.
16:30 – 17:00 uur einde tour en prijsuitreiking
18:00 uur aanvang stamppottenbuffet (andere buffetten natuurlijk ook mogelijk)

Prijs per persoon € 59,95 (inclusief BTW); inclusief:
– Koffie/thee en gebak
– Dafjestour inclusief benzine
– Puzzeltocht inclusief opdracht onderweg
– Transportkosten
– Picknickmandje
– Prijsuitreiking met Dafbokaal
– Stamppottenbuffet
(prijs is exclusief de consumpties)

DIT PROGRAMMA IS UIT TE BREIDEN MET EEN VERWARMDE OVERDEKTE RONDVAART
Giethoorn is vanuit het water ontstaan en laat zich het liefst vanaf het water bewonderen. In de overdekte rondvaartboten maakt u een tocht door het oude dorp en over het meer. Onderweg passeert u fraaie boerderijtjes, talloze bruggen en vonders en vele bezienswaardigheden. Via het (ondiepe) Bovenwijde komt u weer terug. Deze route duurt ongeveer een uur.

De rondvaartschippers zijn alle in het bezit van hun vaarbewijs en vertellen u graag over de geschiedenis en het heden van Giethoorn. In overleg is het mogelijk om onderweg een stop te maken bij een museum of om de rondvaart uit te breiden met de route door een gedeelte van Nationaal Park Weerribben en Wieden.

Reserveer Arrangementen