0521 - 36 16 25bootreserveren@smitgiethoorn.nl
 • Bootverhuur Smit Giethoorn

 • elektrische sloep Smit Giethoorn

 • Rondvaart Smit Giethoorn

 • elektrische sloep Smit Giethoorn

 • Fluisterboot Smit Giethoorn

 • elektrische sloep Smit Giethoorn

 • elektrische sloep Smit Giethoorn

 • elektrische sloep Smit Giethoorn

Wintertrail per DAF door Giethoorn

 • Ontvangst met koffie/thee en gebak bij Smit Giethoorn
 • Dafjestour met picknickmand. Pauze is optioneel
 • Invullen van een vragenlijst en het onderweg een behendigheidsproef
 • Uitreiking van de DAFbokaal
 • Heerlijk stamppottenbuffet in ons restaurant

Dit arrangement is al vanaf € 59,95 per persoon te reserveren. Wanneer u in onderstaand formulier uw wensen opgeeft, maken wij een passende aanbieding. We nemen zo snel als mogelijk contact met u op.


50 jaar terug in de tijd. Een ronkend motortje, kleine bandjes en een dun stuurtje. Waar doet `t u aan denken? Aan een Dafje natuurlijk! Een verrassend dagje uit met Hollandse Dafjes uit de jaren ’60 en ’70. U kunt nu zelf met uw collega’s, vrienden of familie een eigen oldtimer tourrit rijden. Uw uitje wordt een leuk feest met een parade van de enige echte oud-Hollandse personenauto; de Daffodil afkomstig uit de jaren 1958 tot 1974. Een stoet met pientere pookjes uitgeruste Variomatics staan pronkend op u te wachten. Met een kleurrijk lint slimme automaatjes gaat u op avontuur! Een fascinerend gebeuren met uw genodigden door het prachtige Hollandse landschap, rijdend met de enige echt vaderlandse oldtimer: de Daffodil.

Tijdens de tour krijgt u diverse vragen te beantwoorden en moet u een behendigheidsproef uitvoeren. Voor onderweg krijgt u een picknickmandje met diverse versnaperingen mee. Wie wint de Dafbokaal?

Programmavoorbeeld

14:00 uur aankomst Smit Giethoorn, ontvangst met koffie/thee en gebak.
14:30 uur aanvang Dafjestour (eventueel kunnen we nog een tussenstop organiseren) U krijgt ook een picknickmandje mee met een consumptie, chips, appel en lolly.
16:30 – 17:00 uur einde tour en prijsuitreiking
18:00 uur aanvang stamppottenbuffet (andere buffetten natuurlijk ook mogelijk)

Prijs per persoon € 59,95 (inclusief BTW); inclusief:

 • Koffie/thee en gebak
 • Dafjestour inclusief benzine
 • Puzzeltocht inclusief opdracht onderweg
 • Transportkosten
 • Picknickmandje
 • Prijsuitreiking met Dafbokaal
 • Stamppottenbuffet

(prijs is exclusief de consumpties)

Dit programma is uit te breiden met een verwarmde overdekte rondvaart

Giethoorn is vanuit het water ontstaan en laat zich het liefst vanaf het water bewonderen. In de overdekte rondvaartboten maakt u een tocht door het oude dorp en over het meer. Onderweg passeert u fraaie boerderijtjes, talloze bruggen en vonders en vele bezienswaardigheden. Via het (ondiepe) Bovenwijde komt u weer terug. Deze route duurt ongeveer een uur.

De rondvaartschippers zijn alle in het bezit van hun vaarbewijs en vertellen u graag over de geschiedenis en het heden van Giethoorn. In overleg is het mogelijk om onderweg een stop te maken bij een museum of om de rondvaart uit te breiden met de route door een gedeelte van Nationaal Park Weerribben en Wieden.

S. Sutarto,

Als gezelschap van vier hebben we een heerlijke middag beleefd op de sloep die we bij Smit Giethoorn hebben gehuurd. De sloep was ruim genoeg voor acht personen, waardoor we alle ruimte voor onszelf hadden. De sloep was gemakkelijk te besturen en de omgeving was prachtig om te verkennen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en de gratis parkeergelegenheid en toiletten waren een groot pluspunt. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Helaas was het op het water iets drukker dan verwacht, waardoor we een kwartiertje later terugkeerden dan gepland. Gelukkig was het personeel hier heel flexibel in en deden ze er helemaal niet moeilijk over. De rest van de middag hebben we te voet verder genoten van Giethoorn. Het was niet de eerste keer dat ik een sloep huurde bij Smit Giethoorn, en de service is nog steeds net zo goed. Al met al hebben we een heerlijke middag gehad. De combinatie van de ruime sloep, de vriendelijke service, de gratis faciliteiten en de goede prijs-kwaliteitverhouding maakte het tot een geslaagde dag. Ik kan deze verhuurder van harte aanbevelen aan iedereen die Giethoorn wil ontdekken vanaf het water.

Fam. Schriekenberg,

Bootje varen in Giethoorn Prachtige omgeving Overal kun je bootjes huren. De een nog luxer dan de andere. Voor ons was het motor bootje 1 uur voor 25 euro En daar kun je met zijn 6en goed op zitten. Was erg druk op het water maar ja het was ook prachtig weer. De grachten waren een richting op. Op het grote meer kun je meerdere kanten op. Genieten met de grote G. Ook vaart er een boot met gids Leuke restaurantjes en souvenirs winkeltjes. Aanrader om een dagje te vertoeven.

Jan-Willem ten Hove,

Een rondvaart gemaakt met vriendengroep en koffie met wafel en warme kersen met slagroom vooraf. En in de avond ook nog een 3 gangendiner. Personeel is heel gastvrij, vriendelijk en hebben goed gevoel voor humor. Eten was heerlijk, zeker in de prijs kwaliteit verhouding. Zelf had ik een pompoensoep die lekker vol en stevig was, een smeuïge kipdijsate en een advocaat met ijs dessert. Het was er zelfs in februari druk in de avond. Aanrader dus.

Hielke Roelevink,

Leuk arrangement, varen voor een uurtje door #giethoorn met een schipper die mooi de geschiedenis van de streek gaf. Dan een heerlijk buffet waarbij nog eens een paar extra pannetjes met heerlijke mosselen werden gezet. Vriendelijke bediening en de sfeer uitstekend

Geen producten in je winkelmand.