Wintertrail per Daf

Home/Boot huren, Bootje huren, Giethoorn/Wintertrail per Daf

Wintertrail per Daf

Wintertrail Giethoorn

Wintertrail Giethoorn – 50 jaar terug in de tijd. Een ronkend motortje, kleine bandjes en een dun stuurtje. Waar doet `t u aan denken? Aan een Dafje natuurlijk! Een verrassend dagje uit met Hollandse Dafjes uit de jaren 60 / 70. U kunt nu zelf met uw collega’s, vrienden of familie een eigen oldtimer tourrit rijden.

Uw uitje wordt een leuk feest met een parade van de enige echte oud-Hollandse personenauto, de Daffodil afkomstig uit de jaren 1958 tot 1974. Een stoet, met pientere pookjes uitgeruste Variomatics, staan pronkend op u te wachten. Met een kleurrijk lint slimme automaatjes gaat u op avontuur! Een fascinerend gebeuren met uw genodigden door het prachtige Hollandse landschap.

Tijdens de tour dient u diverse vragen te beantwoorden dient u een ludieke opdracht uit te voeren, waardoor de benen gestrekt kunnen worden. Voor onderweg krijgt u een versnapering mee. Iedereen wil natuurlijk de felbegeerde Dafbokaal winnen maar voorop staat het plezier en het beleven van de romantiek uit de jaren 60/70.

PROGRAMMAVOORBEELD (tijden zijn aan uw wensen aan te passen)
13:30 uur ontvangst met koffie/thee en gebak
14:00 uur aanvang Dafjestour met onderweg diverse vragen en een ludieke opdracht
U krijgt een picknickmandje mee met een consumptie en een versnapering (eventueel kunnen we nog een tussenstop organiseren)
16:30 uur prijsuitreiking gevolgd door een warm-koud buffet
Prijs per persoon € 59,95 (inclusief BTW); inclusief:

– Koffie/thee en gebak
– Dafjestour inclusief benzine
– Routebeschrijving inclusief vragen onderweg en een ludieke opdracht
– Transportkosten van de Dafjes
– Warm-koud buffet

(prijs is exclusief de consumpties)

foto’s Hank Prinsen

Wintertrail Giethoorn Boot reserveren Giethoorn bootverhuur botenverhuur

Smit GiethoornBoot reserveren Giethoorn Botenverhuur. Wij maken uw dagje Giethoorn compleet, met rondvaart, fluisterboten, kano’s, snackbar, restaurant, terras aan de dorpsgracht en vele arrangementen. – (klik hier voor overzicht van onze NIEUWS berichten!) Onze fluisterbootjes zijn open bootjes, zeer stabiel en bestemd voor circa 5 personen. Gezellig een dag op het water met familie en vrienden. Geniet van de natuur van Giethoorn en omgeving met deze geweldige sloep. Zeilen met de Gieterse Punter – een stabiele platbodem. U wilt zich lekker laten varen en genieten? Dan neemt u een rondvaart. Met een roeiboot vaart u vanaf ons door de dorpsgracht naar het zuidelijkste puntje van Giethoorn. Wanneer u een sportieve tocht wilt varen, neemt u een één- of tweepersoons kajaks of een Canadese kano mee. Kijk ook op: Smitgiethoorn

Wintertrail per Daf
5 (100%) 1 vote