Water, bos en hunebedden

10.00 uur – Aankomst in Havelte met 2 kopjes koffie en gebak. Aansluitend stapt u op de fiets voor de ‘Hunebedden’-tocht, die u door de bosrijke omgeving brengt.
12.30 uur – Einde fietstocht, hierna met eigen vervoer naar Smit Giethoorn waar u van een royale koffietafel kunt genieten.
14.00 uur – Vaartocht met een elektroboot of punter door Giethoorn.
18.00 uur – Gezellige afsluiting met barbecue.

€ 47,00 p.p (Zonder barbecue: € 28,50 p.p)

Reserveer Arrangementen

Smit GiethoornBoot reserveren Giethoorn Botenverhuur. Wij maken uw dagje Giethoorn compleet, met rondvaart, fluisterboten, kano’s, snackbar, restaurant, terras aan de dorpsgracht en vele arrangementen. – (klik hier voor overzicht van onze NIEUWS berichten!) Onze fluisterbootjes zijn open bootjes, zeer stabiel en bestemd voor circa 5 personen. Gezellig een dag op het water met familie en vrienden. Geniet van de natuur van Giethoorn en omgeving met deze geweldige sloep. Zeilen met de Gieterse Punter – een stabiele platbodem. U wilt zich lekker laten varen en genieten? Dan neemt u een rondvaart. Met een roeiboot vaart u vanaf ons door de dorpsgracht naar het zuidelijkste puntje van Giethoorn. Wanneer u een sportieve tocht wilt varen, neemt u een één- of tweepersoons kajaks of een Canadese kano mee.