0521 - 36 16 25bootreserveren@smitgiethoorn.nl
  • Bootverhuur Smit Giethoorn

  • elektrische sloep Smit Giethoorn

  • Rondvaart Smit Giethoorn

  • elektrische sloep Smit Giethoorn

  • Fluisterboot Smit Giethoorn

  • elektrische sloep Smit Giethoorn

  • elektrische sloep Smit Giethoorn

  • elektrische sloep Smit Giethoorn

Veelgestelde vragen

Wij hebben voor u de meest gestelde vragen op een rij gezet, leest u dit door alvorens u contact met ons opneemt.

Kan ik bij jullie parkeren?

Ja bij ons kunt u GRATIS parkeren op een van onze 2 parkeerplekken (400 parkeerplekken), ook is er plek voor 2 elektrische auto’s om op te laden.

Mag een hondje mee op een fluisterboot/rondvaart?

Ja een hondje mag GRATIS aan boord

Zijn er ook zwemvestjes aanwezig?

Ja deze krijgt u GRATIS mee, het kan zijn dat op drukke dagen alle zwemvestjes in gebruik zijn. Als u verzekerd wilt zijn van een zwemvest neem er dan zelf een mee.

Is er een toilet aanwezig?

Wij beschikken over ruime gratis toiletten, ook is er een invalide toilet aanwezig

Kan ik de datum van boeking nog wijzigen?

Ja dit kan tot 24 uur voor starttijd nog gewijzigd worden, stuur hiervoor een mail met je boekingsnummer naar bootreserveren@smitgiethoorn.nl

( Niet mogelijk, in juli, augustus en september )

Ik heb geen mail ontvangen en nu?

Het kan zijn dat de mail in uw spam is terecht gekomen, mocht u er niet uitkomen kunt u altijd een mail sturen naar bootreserveren@smitgiethoorn.nl. Wanneer het geld wél is afgeschreven, maar u geen bevestiging heeft ontvangen hoeft u zich geen zorgen te maken, dan is de reservering 100% goed doorgekomen in ons systeem.

S. Sutarto,

Als gezelschap van vier hebben we een heerlijke middag beleefd op de sloep die we bij Smit Giethoorn hebben gehuurd. De sloep was ruim genoeg voor acht personen, waardoor we alle ruimte voor onszelf hadden. De sloep was gemakkelijk te besturen en de omgeving was prachtig om te verkennen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en de gratis parkeergelegenheid en toiletten waren een groot pluspunt. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Helaas was het op het water iets drukker dan verwacht, waardoor we een kwartiertje later terugkeerden dan gepland. Gelukkig was het personeel hier heel flexibel in en deden ze er helemaal niet moeilijk over. De rest van de middag hebben we te voet verder genoten van Giethoorn. Het was niet de eerste keer dat ik een sloep huurde bij Smit Giethoorn, en de service is nog steeds net zo goed. Al met al hebben we een heerlijke middag gehad. De combinatie van de ruime sloep, de vriendelijke service, de gratis faciliteiten en de goede prijs-kwaliteitverhouding maakte het tot een geslaagde dag. Ik kan deze verhuurder van harte aanbevelen aan iedereen die Giethoorn wil ontdekken vanaf het water.

Fam. Schriekenberg,

Bootje varen in Giethoorn Prachtige omgeving Overal kun je bootjes huren. De een nog luxer dan de andere. Voor ons was het motor bootje 1 uur voor 25 euro En daar kun je met zijn 6en goed op zitten. Was erg druk op het water maar ja het was ook prachtig weer. De grachten waren een richting op. Op het grote meer kun je meerdere kanten op. Genieten met de grote G. Ook vaart er een boot met gids Leuke restaurantjes en souvenirs winkeltjes. Aanrader om een dagje te vertoeven.

Jan-Willem ten Hove,

Een rondvaart gemaakt met vriendengroep en koffie met wafel en warme kersen met slagroom vooraf. En in de avond ook nog een 3 gangendiner. Personeel is heel gastvrij, vriendelijk en hebben goed gevoel voor humor. Eten was heerlijk, zeker in de prijs kwaliteit verhouding. Zelf had ik een pompoensoep die lekker vol en stevig was, een smeuïge kipdijsate en een advocaat met ijs dessert. Het was er zelfs in februari druk in de avond. Aanrader dus.

Hielke Roelevink,

Leuk arrangement, varen voor een uurtje door #giethoorn met een schipper die mooi de geschiedenis van de streek gaf. Dan een heerlijk buffet waarbij nog eens een paar extra pannetjes met heerlijke mosselen werden gezet. Vriendelijke bediening en de sfeer uitstekend

Geen producten in je winkelmand.