ONLINE RESERVEREN

Giethoorn Tickets Bootverhuur

Fluisterboot | Elektrische sloepen | (Zeil) punter | Rondvaart | Roeiboot | Kano | Boot Giethoorn huren
ONLINE RESERVEREN
VaargebiedGiethoorn ligt midden in natuurgebied De Wieden en grenst aan natuurgebied De Weerribben. Twee wonderschone uitgestrekte gebieden waar je alle schakeringen in de ontwikkeling van open water tot moerasbos kunt vinden. Oprukkende oeverbegroeiing en dichtgroeiend water, drijftillen, rietlanden en voedselarm grasland.

De plassen en meren van de Wieden en de Weerribben zijn de restanten van stormvloeden en erosie door de golven van de Zuiderzee. De beide gebieden zijn in alle seizoenen kleurrijk: van gele lis en witte waterlelie in de lente tot het brons van rietvelden in de herfst; van weelderig groen in de zomer tot ijsblauw en verstild in de winter.

Smalle stroken land en water die elkaar afwisselen. Meren en kolkjes, langzaam dichtgroeiende sloten en geheimzinnige moerasbossen. De otter, de roerdomp, vlinders, ringslangen, de karekiet, de rietzanger, de wilde eend, smietn, taling, waterhoen, fuut zijn slechts enkele bewoners van dit prachtige gebied.

Smit GiethoornBoot reserveren Giethoorn Botenverhuur. Wij maken uw dagje Giethoorn compleet, met rondvaart, fluisterboten, kano’s, snackbar, restaurant, terras aan de dorpsgracht en vele arrangementen. – (klik hier voor overzicht van onze NIEUWS berichten!) Onze fluisterbootjes zijn open bootjes, zeer stabiel en bestemd voor circa 5 personen. Gezellig een dag op het water met familie en vrienden. Geniet van de natuur van Giethoorn en omgeving met deze geweldige sloep. Zeilen met de Gieterse Punter – een stabiele platbodem. U wilt zich lekker laten varen en genieten? Dan neemt u een rondvaart. Met een roeiboot vaart u vanaf ons door de dorpsgracht naar het zuidelijkste puntje van Giethoorn. Wanneer u een sportieve tocht wilt varen, neemt u een één- of tweepersoons kajaks of een Canadese kano mee.