Giethoorn boten verhuur

Home/Boot huren, Bootje huren, Boten, Giethoorn/Giethoorn boten verhuur

Giethoorn boten verhuur

Smit Giethoorn boten verhuur

Smit Giethoorn

Smit Giethoorn boten verhuur boot huren rondvaart huur fluister bootje luxe sloep online gehuurd rondvaartbedrijf rondvaarten water fluisterboten

Giethoorn zien vanaf het water!
Wanneer je Giethoorn voor de eerste keer bezoekt dan is een rondvaart bijna een must. Giethoorn is zeldzaam en uniek, en dan tijdens een rondvaart krijg je meteen een stukje geschiedenis te horen. Vanaf het water krijg je weer een heel ander beeld van dit unieke dorp! De rondvaart duurt 1 uur. Giethoorn met recht het Venetië van Nederland.

Heel gezellig
Heel gezellig, lekker eten voor een goede prijs. Vriendelijke personeel. Leuke rondvaart gehad , alles was goed verzorgd. Gebak met koffie is hier een aanrader!

Gezellig bedrijf
Allereerst een luxe sloep online gehuurd. Toen even een kop koffie en wat lekkers genuttigd met z’n 8en. Na 3 uur gevaren te hebben, was onze tafel klaar in het restaurant. Heerlijk gegeten en veel te veel. Kortom: goed bedrijf, leuk terras een heerlijk en gezellig restaurant met een goede keuken. Ook het personeel was erg vriendelijk. Bedankt voor een leuke onvergetelijke dag!

Aangename rondvaart met uitleg
Er is een grote keuze aan rondvaartbedrijven in en om Giethoorn. Wij hebben gekozen voor Smit Giethoorn om een rondvaart te boeken. Het was een mooie rondvaart waarbij deskundig uitleg werd gegeven omtrent omgeving en geschiedenis ervan. Na de rondvaart kan er bij het restaurant iets worden genuttigd. Bij ons werd dat koffie met appelgebak en er werd zeker niet bezuinigd op de slagroom ! Heerlijk.


Rondvaren Giethoorn is en must

Smit GiethoornBoot reserveren Giethoorn Botenverhuur. Wij maken uw dagje Giethoorn compleet, met rondvaart, fluisterboten, kano’s, snackbar, restaurant, terras aan de dorpsgracht en vele arrangementen. – (klik hier voor overzicht van onze NIEUWS berichten!) Onze fluisterbootjes zijn open bootjes, zeer stabiel en bestemd voor circa 5 personen. Gezellig een dag op het water met familie en vrienden. Geniet van de natuur van Giethoorn en omgeving met deze geweldige sloep. Zeilen met de Gieterse Punter– een stabiele platbodem. U wilt zich lekker laten varen en genieten? Dan neemt u een rondvaart. Met een roeiboot vaart u vanaf ons door de dorpsgracht naar het zuidelijkste puntje van Giethoorn. Wanneer u een sportieve tocht wilt varen, neemt u een één- of tweepersoons kajaks of een Canadese kano mee. Kijk ook op: Smitgiethoorn

Giethoorn boten verhuur
4.9 (98.18%) 11 votes