ONLINE RESERVEREN

Huur een rondvaartboot

In een overdekte rondvaartboot maakt u een prachtige tocht door het pittoreske Giethoorn
ONLINE RESERVEREN
rondvaart Giethoorn
In een overdekte rondvaartboot maakt u een prachtige tocht door het oude dorp Giethoorn en over het meer. Onderweg passeert u fraaie boerderijtjes, talloze bruggen en vonders en vele bezienswaardigheden. In overleg is het mogelijk om onderweg een stop te maken bij een museum. Onze deskundige schippers zijn allen in het bezit van een vaarbewijs en kunnen u alles vertellen over de geschiedenis en het heden van ons fraaie het dorp.

Rondvaart Giethoorn
U kunt uw rondvaart uitbreiden met allerhande arrangementen en activiteiten. Wat dacht u van het Boerderij Arrangement, waarbij u een kijkje neemt bij schapenboerderij De Boer. Vervolgens wordt u bij ons ontvangen met een uitgebreide koffietafel, waarna u aansluitend een prachtige rondvaart maakt door het dorp Giethoorn.

Fluisterboten, milieuvriendelijk rondvaren
U kunt Giethoorn bewonderen vanuit één van de elektrisch aangedreven rondvaartboten van Smit Giethoorn. Echt genieten van het dorp Giethoorn en haar rust. Met behulp van de Provincie Overijssel en de daarvoor opgezette subsidieregeling, vaart Smit Giethoorn rond met drie kito-gesubsidieerde elektrische rondvaartboten.

Smit Giethoorn beschikt sinds 2011 over drie nieuwe elektrisch aangedreven rondvaartboten. Deze zijn aangeschaft met steun van de Provincie Overijssel via de KITO (Kwaliteits Impuls Toeristische Ondernemingen). Zo kunt u nog meer genieten van de rust en schoonheid van ons mooie dorp.