Restaurant Giethoorn
Na een dagje Giethoorn wilt u natuurlijk ook graag wat eten. Ook daarvoor kunt u bij Smit Giethoorn terecht. In ons fraaie restaurant kunt u a la carte eten of gebruik maken van onze plate service. Natuurlijk bakken wij ook heerlijke Gieterse pannenkoeken.

Restaurant Giethoorn

Aan onze gezellige bar schenken of tappen wij u graag een glaasje in. Let op: bijna elke woensdagavond oefent piratenkoor ‘De Waterlanders’ bij ons. Het kan dan opeens wel heel erg gezellig worden! Met mooi in Giethoorn kunt u natuurlijk ook op ons gezellige terras gaan zitten gelegen aan de dorpsgracht van Giethoorn en genieten van de bootjes die er langs varen. Tevens is hier gelegenheid om een plate of snackje te bestellen.

Ons restaurant leent zich ook uitstekend voor feesten, recepties en partijen, al dan niet met verschillende buffetten. Laat u informeren en vraag ook naar de mogelijkheden voor een dagje Giethoorn met vele mogelijkheden die U op onze arrangementen kunt lezen. Kortom: wij nemen u niet alleen graag in de boot; u bent ook van harte welkom in ons cafe- restaurant en op ons gezellige terras aan de dorpsgracht.


Menukaart