Smitties slogan: Alles kan, als het mogelijk is Koffie met appelgebak-rondvaart-museumbezoek en een koud-warm buffet waar de schnitzels zo lekker warenSmitties: “Alles kan, als het mogelijk is”

[13 juli 2015] – Bijna 20 jaar geleden zochten wij, met het oog op ons 25-jarig bruiloftsfeest een “gezellige-goede-gemoedelijke zaak” waar toch wat te beleven viel. Natuurlijk moest de inwendige mens niet vergeten worden, dus met een goede keuken. Enne er moest ruimte zijn voor ± 70 personen. Door een zwager van ons werden wij getipt om eens bij jullie te gaan kijken. Daar waar de schnitzels zo lekker waren en… goedkoop. Voor tien gulden met alles er op en erbij! Nu hij had niet teveel gezegd. Wij er heen en na een gezellig gesprek met Dhr. Smit was de zaak zo gepiept.

Koffie met appelgebak-rondvaart-museumbezoek en een koud-warm buffet. We waren van harte welkom! En we werden op de dag van het feest ontvangen door Opa Smit, compleet met stok en op klompen, die blij was met twee volle rondvaartboten. Nu komen we na al die jaren na een pittig scooter-ritje nog steeds bij de “Smitties” aanleggen voor een hapje en drankje op het terras en worden wij altijd heel warm ontvangen door Hendrik en Janneke en het personeel, dat ook heel hartelijk en gezellig is. Al is het nog zo druk, altijd even tijd voor een babbel.

Het “slogan” van de Smitties is nog steeds: “alles kan, als het mogelijk is“! En dat is veel!

Wim en Thea Kampman