Pitch & Putt & Giethoorn Dagprogramma
11.00 uur – Aankomst Pitch & Putt en ontvangst met koffie/thee en cake. Na een korte instructie loopt u de baan op om de eerste bal te slaan. Negen holes.
13.00 uur – Einde gevolgd door een lunch
14.00 uur – Vertrek per eigen vervoer naar Giethoorn
14.30 uur – Aankomst in Giethoorn en aanvang Puntertocht incl. routebeschrijving (kan ook per fluisterboot, kano of zeilpunter)
16.30 uur – Weer aan vaste wal en aanvang diner (barbecue of warm-koud buffet tevens mogelijk)

€ 52,50 p.p.

Reserveer Arrangementen

Smit GiethoornBoot reserveren Giethoorn Botenverhuur. Wij maken uw dagje Giethoorn compleet, met rondvaart, fluisterboten, kano’s, snackbar, restaurant, terras aan de dorpsgracht en vele arrangementen. – (klik hier voor overzicht van onze NIEUWS berichten!) Onze fluisterbootjes zijn open bootjes, zeer stabiel en bestemd voor circa 5 personen. Gezellig een dag op het water met familie en vrienden. Geniet van de natuur van Giethoorn en omgeving met deze geweldige sloep. Zeilen met de Gieterse Punter – een stabiele platbodem. U wilt zich lekker laten varen en genieten? Dan neemt u een rondvaart. Met een roeiboot vaart u vanaf ons door de dorpsgracht naar het zuidelijkste puntje van Giethoorn. Wanneer u een sportieve tocht wilt varen, neemt u een één- of tweepersoons kajaks of een Canadese kano mee.