Giethoorn Zomer Boot Huren

Giethoorn Zomer Boot Huren – Fijn om een cadeaubon met gemak om te kunnen ruilen. Geen probleem om om te ruilen van rondvaartboot naar fluisterboot, met een kleine bijbetaling. 2 mensen met cadeaubon rondvaartboot werden 5 mensen fluisterboot – ook geen probleem. Zelfs de koffie met gebak werd alsnog op het terras geserveerd. Top! Soms is het terras erg rumoerig – maar daar kan het bedrijf/personeel weinig aan doen.

Giethoorn Zomer Boot Huren

Giethoorn Zomer Boot Huren – Samen met mijn vrouw 2 uur een sloepje gehuurd. (€25,00 per uur) Heerlijk bootje met zachte kussens. We kregen dekentjes mee om ons warm te houden. Het was een frisse zonnige dag. Heerlijk weer! Het sloepje stuurde iets ongemakkelijk maar was prima te doen. De sloep is uitgerust met een handige gashandel en kan vooruit en achteruit in verschillende snelheden. Ook zijn er handige bekerhouders aan boord waar je je flesje drinken in kunt zetten. De 2 uur route gaat door het centrum van het prachtige dorp Giethoorn en vervolgens over het uitgestrekte meer weer terug. Je ziet veel mooie natuur en vele soorten watervogels. Het is werkelijk genieten aan boord. Bij terugkomst wordt je keurig netjes opgevangen door de vriendelijke medewerkers van Smit bootverhuur.

Giethoorn Zomer Boot Huren – Allereerst een luxe sloep online gehuurd. Toen even een kop koffie en wat lekkers genuttigd met z’n 8en. Na 3 uur gevaren te hebben, was onze tafel klaar in het restaurant. Heerlijk gegeten en veel te veel. Kortom: goed bedrijf, leuk terras een heerlijk en gezellig restaurant met een goede keuken. Ook het personeel was erg vriendelijk. Bedankt voor een leuke onvergetelijke dag!

Giethoorn Zomer Boot Huren – Tja, als je in Giethoorn bent, moet je natuurlijk ook het water op. Er worden overal voldoende bootjes aangeboden, dus keuze zat. Wij kozen voor Smit rondvaart en hebben een fluisterbootje voor de gehele dag gehuurd. Hele vriendelijke meneer die duidelijk uitlegt waar je heen kan. Je krijgt een kaartje mee. Totaal hebben we bijna 30 kilometer met het bootje gevaren gedurende 6.5 uur. Normaal 15 euro per uur, maar voor een hele dag kwam de huur op 75 euro. De accu van het bootje houdt dat makkelijk! Hele leuke dag gehad met diverse stops en prachtige natuurgebieden. Als je in Giethoorn bent, moet je dit zeker overwegen.

GiethoornBoot reserveren Giethoorn Botenverhuur. Wij maken uw dagje Giethoorn compleet, met rondvaartfluisterbotenkano’s, snackbar, restaurant, terras aan de dorpsgracht en vele arrangementen. – (klik hier voor overzicht van onze NIEUWS berichten!) -U kunt nu direct fluisterbotenrondvaartenkano’s, sloepen en punters reserveren. Normale tarieven en geen reserveringskosten!