Giethoorn Vloot

Giethoorn Vloot – Onze vloot is uitgebreid! We hebben 4 nieuwe luxe sloepen erbij en een rondvaartboot. De rondvaartboot is een combi-boot met lounge, tafeltjes en bankjes.

Giethoorn Vloot
Giethoorn Vloot
Giethoorn Vloot

Giethoorn Vloot – Goed geregeld en niet te druk – Een rondvaart bij de Smit giethoorn geboekt. De duur bedroeg een uur voor slechts 7.50 pp. Er ging ook een gids mee op de boot die het een en ander vertelde. De uitleg was niet heel uitgebreid, maar daardoor werd de rit ook wat meer rustgevend en prettig voor mijn gevoel. Je ziet alles van giethoorn en wat een extreem pluspunt is, is dat het niet overvolle extreem drukke rondvaarten zijn. De smit ligt namelijk aan de rand van giethoorn waar de meeste mensen giethoorn niet binnenkomen. Aan de andere kant zijn wel overvolle rondvaarten. Het enige wat ik jammer vond wat niet vertelt werd, maar na vragen werd er wel uitleg gegeven, is de beste plekjes om te eten en wat je nog meer niet mag missen. De smit zelf heeft verder een duidelijke eigen site met ook andere leuke arrangementen!

Giethoorn VlootRondvaart Giethoorn, prachtig – Rondvaart Smit Giethoorn. Gewoon goed geregeld, hadden van te voren gereserveerd, goede grote parkeerplaats. Nette ontvangst met vraag eerst koffie met iets lekkers of eerst rondvaart. Wij kozen voor eerst de rondvaart, mooie boot alles netjes schoon, met een heel vriendelijk student die als kaptein en gids dienst deed. Heel vakkundig stuurde hij de best lange boot door smalle sloten(grachten/kanalen) en ondertussen vertelde hij over allerlei zaken die we zagen en wetenswaardigheden over Giethoorn en haar inwoners. Natuurlijk verhaal over film Fanfare ontbrak niet. Na een klein uurtje waren we weer terug bij ons vertrekpunt, we hadden een heel mooie rondvaart gehad. Terug in restaurant, waar het behoorlijk druk was, werden we snel en netjes voorzien van koffie/thee en lekker appelgebak. Kortom een bezoek aan Giethoorn is de moeite waard en bij rondvaart / restaurant Smit ben je aan het goede adres. Wij waren door de week wat, denk is zeer aan te raden is i.v.m. drukte, nu ging alles heel kalm en rustig.

Giethoorn VlootFlexibel personeel – Fijn om een kadobon met gemak om te kunnen ruilen. Geen probleem om om te ruilen van rondvaartboot naar fluisterboot, met een kleine bijbetaling. 2 mensen met kadobon rondvaartboot werden 5 mensen fluisterboot – ook geen probleem. Zelfs de koffie met gebak werd alsnog op het terras geserveerd. Top! Soms is het terras erg rumoerig – maar daar kan het bedrijf/personeel weinig aan doen.

Aangename rondvaart met uitleg – Er is een grote keuze aan rondvaartbedrijven in en om Giethoorn. Wij hebben gekozen voor Smit Giethoorn om een rondvaart te boeken. Het was een mooie rondvaart waarbij deskundig uitleg werd gegeven omtrent omgeving en geschiedenis ervan. Na de rondvaart kan er bij het restaurant iets worden genuttigd. Bij ons werd dat koffie met appelgebak en er werd zeker niet bezuinigd op de slagroom ! Heerlijk.

Punteren in Giethoorn – Tja, als je in Giethoorn bent, moet je natuurlijk ook het water op. Er worden overal voldoende bootjes aangeboden, dus keuze zat. Wij kozen voor Smit rondvaart en hebben een fluisterbootje voor de gehele dag gehuurd. Hele vriendelijke meneer die duidelijk uitlegt waar je heen kan. Je krijgt een kaartje mee. Totaal hebben we bijna 30 kilometer met het bootje gevaren gedurende 6.5 uur. Normaal 15 euro per uur, maar voor een hele dag kwam de huur op 75 euro. De accu van het bootje houdt dat makkelijk! Hele leuke dag gehad met diverse stops en prachtige natuurgebieden. Als je in Giethoorn bent, moet je dit zeker overwegen.

Smit GiethoornBoot reserveren Giethoorn Botenverhuur. Wij maken uw dagje Giethoorn compleet, met rondvaart, fluisterboten, kano’s, snackbar, restaurant, terras aan de dorpsgracht en vele arrangementen. – (klik hier voor overzicht van onze NIEUWS berichten!) Onze fluisterbootjes zijn open bootjes, zeer stabiel en bestemd voor circa 5 personen. Gezellig een dag op het water met familie en vrienden. Geniet van de natuur van Giethoorn en omgeving met deze geweldige sloep. Zeilen met de Gieterse Punter – een stabiele platbodem. U wilt zich lekker laten varen en genieten? Dan neemt u een rondvaart. Met een roeiboot vaart u vanaf ons door de dorpsgracht naar het zuidelijkste puntje van Giethoorn. Wanneer u een sportieve tocht wilt varen, neemt u een één- of tweepersoons kajaks of een Canadese kano mee. Kijk ook op: Smitgiethoorn