Fluisterbootjes Giethoorn

Fluisterbootjes Giethoorn –  Samen met mijn vrouw 2 uur een sloepje gehuurd. (€25,00 per uur) Heerlijk bootje met zachte kussens. We kregen dekentjes mee om ons warm te houden. Het was een frisse zonnige dag. Heerlijk weer! Het sloepje stuurde iets ongemakkelijk maar was prima te doen. De sloep is uitgerust met een handige gashandel en kan vooruit en achteruit in verschillende snelheden. Ook zijn er handige bekerhouders aan boord waar je je flesje drinken in kunt zetten. De 2 uur route gaat door het centrum van het prachtige dorp Giethoorn en vervolgens over het uitgestrekte meer weer terug. Je ziet veel mooie natuur en vele soorten watervogels. Het is werkelijk genieten aan boord. Bij terugkomst wordt je keurig netjes opgevangen door de vriendelijke medewerkers van Smit bootverhuur.

Fluisterbootjes Giethoorn

Fluisterbootjes Giethoorn – Allereerst een luxe sloep online gehuurd. Toen even een kop koffie en wat lekkers genuttigd met z’n 8en. Na 3 uur gevaren te hebben, was onze tafel klaar in het restaurant. Heerlijk gegeten en veel te veel. Kortom: goed bedrijf, leuk terras een heerlijk en gezellig restaurant met een goede keuken. Ook het personeel was erg vriendelijk. Bedankt voor een leuke onvergetelijke dag!

Fluisterbootjes Giethoorn –  Er is een grote keuze aan rondvaartbedrijven in en om Giethoorn. Wij hebben gekozen voor Smit Giethoorn om een rondvaart te boeken. Het was een mooie rondvaart waarbij deskundig uitleg werd gegeven omtrent omgeving en geschiedenis ervan. Na de rondvaart kan er bij het restaurant iets worden genuttigd. Bij ons werd dat koffie met appelgebak en er werd zeker niet bezuinigd op de slagroom ! Heerlijk.

Fluisterbootjes Giethoorn rondvaart fluisterboten kano’s restaurant

Smit GiethoornBoot reserveren Giethoorn Botenverhuur. Wij maken uw dagje Giethoorn compleet, met rondvaart, fluisterboten, kano’s, snackbar, restaurant, terras aan de dorpsgracht en vele arrangementen. – (klik hier voor overzicht van onze NIEUWS berichten!) Onze fluisterbootjes zijn open bootjes, zeer stabiel en bestemd voor circa 5 personen. Gezellig een dag op het water met familie en vrienden. Geniet van de natuur van Giethoorn en omgeving met deze geweldige sloep. Zeilen met de Gieterse Punter – een stabiele platbodem. U wilt zich lekker laten varen en genieten? Dan neemt u een rondvaart. Met een roeiboot vaart u vanaf ons door de dorpsgracht naar het zuidelijkste puntje van Giethoorn. Wanneer u een sportieve tocht wilt varen, neemt u een één- of tweepersoons kajaks of een Canadese kano mee. Kijk ook op: Smitgiethoorn