FAQ

Home/FAQ

Wanneer u een sportieve tocht wilt varen, neemt u een één- of tweepersoons kajaks of een Canadese kano mee. Maak prachtige tochten maken door het dorp, over de meren en door de natuurgebieden.

Met een roeiboot vaart u vanaf ons door de dorpsgracht naar het zuidelijkste puntje van Giethoorn, het idyllische Zuideindiger Wiede. Op dit ondiepe meer kunt u rustig langs het riet roeien.

U wilt zich lekker laten varen en genieten? Dan neemt u een rondvaart. In een overdekte rondvaartboot maakt u een prachtige tocht door het oude dorp Giethoorn en over het meer.

Zeilen met de Gieterse Punter – een stabiele platbodem – op het Bovenwiede of punteren in Giethoorn of een punterspeurtocht door de grachten? Het kan allemaal.

Gezellig een dag op het water met familie en vrienden. Geniet van de natuur van Giethoorn en omgeving met deze geweldige sloep. Maak een onvergetelijke tocht over de Gieterse wateren.

Onze fluisterbootjes zijn open bootjes, zeer stabiel en bestemd voor circa 5 personen. De boot is éénvoudig te besturen en wordt aangedreven met een vrijwel geruisloze elektromotor.