Dafje touren vanaf Smit Giethoorn
– Vertrek met de enige echte Nederlandse Oldtimer (LEES MEER)
– Pauze met koffie/thee en appelgebak
– Puntertocht
– Na afloop van deze middag staat op het terras de barbecue klaar.
– Programma in een wisselprogramma

€ 59,95 p.p.


50 jaar terug in de tijd. Een ronkend motortje, kleine bandjes en een dun stuurtje. Waar doet `t u aan denken? Aan een Dafje natuurlijk! Een verrassend dagje uit met Hollandse Dafjes uit de jaren 60 / 70. U kunt nu zelf met uw collega’s, vrienden of familie een eigen oldtimer tourrit rijden. Uw uitje wordt een leuk feest met een parade van de enige echte oud-Hollandse personenauto, de Daffodil afkomstig uit de jaren 1958 tot 1974. Een stoet, met pientere pookjes uitgeruste Variomatics, staan pronkend op u te wachten. Met een kleurrijk lint slimme automaatjes gaat u op avontuur! Een fascinerend gebeuren met uw genodigden door het prachtige Hollandse landschap, rijdend met de enige echt vaderlandse oldtimer: de Daffodil.

Dafje-Touren

Vanaf het water:
In de kop van Overijssel, in het centrum van het natuurreservaat, ligt het dorpje Giethoorn. Het karakteristieke dorpsbeeld van Giethoorn wordt bepaald door de vele grachten, de typische hoge bruggetjes en de rietgedekte boerderijen. Deze schilderachtige entourage zorgt, in combinatie met het natuurschoon, voor de bijnaam het groene Venetië.

Het karakteristieke vaartuig voor Giethoorn is de Gieterse punter. Dit is een open boot dat plaats biedt aan 5 á 6 personen. In de grachten moet u de zogenaamde ‘punterboom’ gebruiken om de boot voort te duwen. Langs ruisende rietkragen en idyllische dorpjes vaart u door schitterden natuurgebieden. Op de meren kunt u het zeiltje opzetten. Onderweg kunt u eventueel bij een terras aanmeren om een consumptie te nuttigen. Het is ook mogelijk om per kano, fluisterboot of rondvaartboot de grachten van Giethoorn te verkennen.

PROGRAMMAVOORBEELD (tijden zijn aan uw wensen aan te passen)
13:30 uur aanvang Dafjestour
15:30 uur pauze met koffie/thee en appelgebak
16:00 uur aanvang puntertocht
18:00 uur aanvang barbecue
Het programma wordt in een wisselprogramma uitgevoerd.

Prijs per persoon v.a. € 59,95 (inclusief BTW); inclusief:
– Dafjestour inclusief benzine
– Routebeschrijving
– Transportkosten
– Pauze met koffie/thee en appelgebak
– Puntertocht
– Barbecue

Dit programma is uit te breiden met:
– Een lunch v.a. € 10,00
– Een puzzeltocht tijdens de Dafjestour met onderweg 3 ludieke opdrachten

Reserveer Arrangementen