Boot verhuur Giethoorn met Rondvaart

Home/Boot huren, Bootje huren, Bootverhuur Giethoorn/Boot verhuur Giethoorn met Rondvaart

Boot verhuur Giethoorn met Rondvaart

Boot verhuur Giethoorn met Rondvaart

Boot verhuur Giethoorn met Rondvaart

Boot verhuur – Er is een grote keuze aan rondvaart, fluisterboten, kano’s, snackbar, restaurant, terras in en om Giethoorn. Wij hebben gekozen voor Smit Giethoorn om een rondvaart te boeken. Het was een mooie rondvaart waarbij deskundig uitleg werd gegeven omtrent omgeving en geschiedenis ervan. Na de rondvaart kan er bij het restaurant iets worden genuttigd. Bij ons werd dat koffie met appelgebak en er werd zeker niet bezuinigd op de slagroom ! Heerlijk.

Boot verhuur – Tja, als je in Giethoorn bent, moet je natuurlijk ook het water op. Er worden overal voldoende bootjes aangeboden, dus keuze zat. Wij kozen voor Smit rondvaart en hebben een fluisterbootje voor de gehele dag gehuurd. Hele vriendelijke meneer die duidelijk uitlegt waar je heen kan. Je krijgt een kaartje mee. Totaal hebben we bijna 30 kilometer met het bootje gevaren gedurende 6.5 uur. Normaal 15 euro per uur, maar voor een hele dag kwam de huur op 75 euro. De accu van het bootje houdt dat makkelijk! Hele leuke dag gehad met diverse stops en prachtige natuurgebieden. Als je in Giethoorn bent, moet je dit zeker overwegen.

Boot verhuur – We waren van plan om een rondvaart tour te doen maar eenmaal aanwezig adviseerden ze ons om voor dezelfde prijs een fluisterboot te huren (€15, 2 personen, 1 uur). Achteraf waren we hier heel blij mee. Het is erg leuk om zelf een gemotoriseerde fluisterboot te besturen. De standaard route is een prachtige route met mooie huisjes, bruggen en op het einde ook een meer. De boot verhuurders waren erg vriendelijk, ook kan je er eten en er zijn genoeg (gratis) parkeerplaatsen. Een aanrader voor iedereen, het moet wel droog zijn.

Boot verhuur – Na online vergelijken een fluisterboot gehuurd bij Smit, en dat was absoluut een goede keuze! Niet alleen op dat moment de laagste prijs, maar vooral ook excellente service:
– gratis reddingsvesten,
– we waren zelf iets te laat, en mochten de boot daarom ook later terugbrengen
– uitstekend bootje meegekregen, met zoveel power dat je onderweg alle boten van andere verhuurders inhaalt

Kortom, precies de mix die je wilt hebben voor een ontspannen en betaalbaar dagje uit.
En ja, Giethoorn op een zonnige dag is druk, dus vermaak je niet alleen met het mooie uitzicht, maar lach vooral ook om het gestuntel op het water om je heen!

Boot verhuur Giethoorn Boot reserveren Giethoorn Botenverhuur Huur fluisterboot roeiboot elektrische sloep punter rondvaartboot Giethoorn Online boten huren


Smit GiethoornBoot reserveren Giethoorn Botenverhuur. Wij maken uw dagje Giethoorn compleet, met rondvaart, fluisterboten, kano’s, snackbar, restaurant, terras aan de dorpsgracht en vele arrangementen. – (klik hier voor overzicht van onze NIEUWS berichten!) Onze fluisterbootjes zijn open bootjes, zeer stabiel en bestemd voor circa 5 personen. Gezellig een dag op het water met familie en vrienden. Geniet van de natuur van Giethoorn en omgeving met deze geweldige sloep. Zeilen met de Gieterse Punter– een stabiele platbodem. U wilt zich lekker laten varen en genieten? Dan neemt u een rondvaart. Met een roeiboot vaart u vanaf ons door de dorpsgracht naar het zuidelijkste puntje van Giethoorn. Wanneer u een sportieve tocht wilt varen, neemt u een één- of tweepersoons kajaks of een Canadese kano mee. Kijk ook op: Smitgiethoorn

Boot verhuur Giethoorn met Rondvaart
5 (100%) 3 votes