Boot huren Smit Giethoorn

Boot huren Smit Giethoorn

Boot huren Smit GiethoornRondvaart Giethoorn, prachtigRondvaart Smit Giethoorn. Gewoon goed geregeld, hadden van te voren gereserveerd, goede grote parkeerplaats. Nette ontvangst met vraag eerst koffie met iets lekkers of eerst rondvaart. Wij kozen voor eerst de rondvaart, mooie boot alles netjes schoon, met een heel vriendelijk student die als kaptein en gids dienst deed. Heel vakkundig stuurde hij de best lange boot door smalle sloten(grachten/kanalen) en ondertussen vertelde hij over allerlei zaken die we zagen en wetenswaardigheden over Giethoorn en haar inwoners. Natuurlijk verhaal over film Fanfare ontbrak niet. Na een klein uurtje waren we weer terug bij ons vertrekpunt, we hadden een heel mooie rondvaart gehad. Terug in restaurant, waar het behoorlijk druk was, werden we snel en netjes voorzien van koffie/thee en lekker appelgebak. Kortom een bezoek aan Giethoorn is de moeite waard en bij rondvaart / restaurant Smit ben je aan het goede adres. Wij waren door de week wat, denk is zeer aan te raden is i.v.m. drukte, nu ging alles heel kalm en rustig.

Boot huren Smit GiethoornFlexibel personeel – Fijn om een kadobon met gemak om te kunnen ruilen. Geen probleem om om te ruilen van rondvaartboot naar fluisterboot, met een kleine bijbetaling. 2 mensen met kadobon rondvaartboot werden 5 mensen fluisterboot – ook geen probleem. Zelfs de koffie met gebak werd alsnog op het terras geserveerd. Top! Soms is het terras erg rumoerig – maar daar kan het bedrijf/personeel weinig aan doen.

Boot huren Smit Giethoorn – Geweldige ervaring prachtig dorp – Samen met mijn vrouw 2 uur een sloepje gehuurd. (€25,00 per uur) Heerlijk bootje met zachte kussens. We kregen dekentjes mee om ons warm te houden. Het was een frisse zonnige dag. Heerlijk weer! Het sloepje stuurde iets ongemakkelijk maar was prima te doen. De sloep is uitgerust met een handige gashandel en kan vooruit en achteruit in verschillende snelheden. Ook zijn er handige bekerhouders aan boord waar je je flesje drinken in kunt zetten. De 2 uur route gaat door het centrum van het prachtige dorp Giethoorn en vervolgens over het uitgestrekte meer weer terug. Je ziet veel mooie natuur en vele soorten watervogels. Het is werkelijk genieten aan boord. Bij terugkomst wordt je keurig netjes opgevangen door de vriendelijke medewerkers van Smit bootverhuur.

Boot huren Smit Giethoorn Bootjes reserveren Huur