Boerderij Arrangement
10.00 uur – Ontvangst met 2 kopjes koffie en lekkernij bij schapenboerderij De Boer. Vervolgens krijgt u een rondleiding door het bedrijf. Met uitleg over de rassen, gezondheid van het schaap, over hun bijdrage aan de natuur over de producten en de aanpak van de schapenhouderij binnen het veenweidegebied De Wieden. Kijk voor meer informatie op www.schapenboerderijdeboer.nl.

12.00 uur – U gaat vervolgens naar restaurant Smit voor een uitgebreide koffietafel.
13.00 uur – Aansluitend maakt u een rondvaart (zelf varen is ook mogelijk) met onderweg een stop bij museumboerderij ‘t Olde Maat Uus.

€ 24,85 p.p

Extra: Na afloop kunt u aanschuiven voor een 3 gangen diner v.a € 13,50 p.p

Reserveer Arrangementen

Smit GiethoornBoot reserveren Giethoorn Botenverhuur. Wij maken uw dagje Giethoorn compleet, met rondvaart, fluisterboten, kano’s, snackbar, restaurant, terras aan de dorpsgracht en vele arrangementen. – (klik hier voor overzicht van onze NIEUWS berichten!) Onze fluisterbootjes zijn open bootjes, zeer stabiel en bestemd voor circa 5 personen. Gezellig een dag op het water met familie en vrienden. Geniet van de natuur van Giethoorn en omgeving met deze geweldige sloep. Zeilen met de Gieterse Punter – een stabiele platbodem. U wilt zich lekker laten varen en genieten? Dan neemt u een rondvaart. Met een roeiboot vaart u vanaf ons door de dorpsgracht naar het zuidelijkste puntje van Giethoorn. Wanneer u een sportieve tocht wilt varen, neemt u een één- of tweepersoons kajaks of een Canadese kano mee.